Olympic Champion gokkast

De online gokkast Olympic Champion heeft vanzelfsprekend alles te maken met het wereldbekende evenement ‘Olympische Spelen’. Het mooie van deze speelautomaat is dat er direct vanuit het webbrowser meegespeeld kan worden, er hoeft dus helemaal niets gedownload te worden. De makers van Novomatic zijn een bekende partij in de ontwikkeling van gokkasten, je zal dus meespelen op een betrouwbaar slot.

Op het Olympic Champion slot gaan wij terug in de tijd, je zal de geschiedenis van de Olympische Spelen voor even opnieuw meebeleven. Maar ook de moderne Olympische Spelen hebben een groot aandeel in het spel gekregen.

Hoe werkt het Olympic Champion videoslot?

De Olympic Champion gokkast zal gespeeld worden op vijf rollen en met een negen winlijnen. Het is daardoor een zeer simpel slot, waarbij ook de nieuwkomer meteen kan beginnen. De extra speelfuncties zoals de Wild symbolen, Scatter symbolen en de gratis spins zijn aanwezig. Er is staat voor de spelers zelf een ronde klaar, waarin winstbedragen verdubbelt kunnen worden. Speel met echt geld of speel helemaal gratis met virtueel geld op de Olympic Champion gokkast.

Olympische Spelen als thema

Voor zover wij weten is de Olympic Champion gokkast uniek in zijn soort. Er is geen enkel slot te vinden die de Olympische Spelen als thema kent. In de symbolen zijn diverse facetten van dit evenement terug te vinden, denk bijvoorbeeld aan de Olympische ringen en de fakkel. Alle animaties zijn van een mooi en hoog niveau. Probeer het Olympic Champion slot gratis uit om even te kunnen proeven van de Olympische sfeer.

Onze ervaring

Als liefhebbers van de Olympische Spelen vonden wij dit een leuk spel. Simpelweg omdat er allerlei herkenningspunten voorbij zullen komen. Toen wij gingen meespelen voor echt geld werden wij verrast door de hoge mogelijke geldprijzen. Maar vergeet niet, je kan ook alles verliezen. Het is een blijft gokken!